vivas zalaegerszeg Felnőtt vidékbajnok a ZVE
2019. november 09 - 10. között került megrendezésre Szolnokon a Felnőtt Tőr Vidékbajnokság, ahol mind egyéni, mind pedig csapatversenyben ZVE aranyérem született, mellette egyéniben a 3. és a 7. helyen is egyesületünk vívója végzett.

 

Ez az a verseny, amit minden nem budapesti versenyző nagyon vár egész évben, mivel gyakorlatilag presztízs  értékű, hogy ki lesz a legjobb vidéki versenyző egyéniben, illetve melyik városé, egyesületé lesz a Vidék Bajnoka Cím.

 

 

A Zalaegerszegi Vívó Egylet felnőtt  tagjai sikeresen és kiváló eredménnyel zárták a Bajnokságot:

Egyéni verseny napon 20 indulóból a Bajnoki címet Simon Kristóf ZVE versenyzője szerezte meg és állhatott a dobogó legfelső fokára, bronzérmes: Dr  Vízler Ádám, 7. hely: Pataki Zoltán, 9. hely: Dr Matyovszky Balázs, 11. hely: Benedek Csongor, aki újonc korúként indult el a felnőtt mezőnyben.

 

 

A következő nap tartották a csapatok versenyét, ahol a ZVE versenyzői hozták el a Vidék Bajnoka díjat, megérdemelten, hiszen a vívott 18 asszóból mindössze kettő volt, amit nem nyertek meg. 

 

 

Mind a négyen a versenyzésen túl edzői a vívógyerekeknek, akik nagyon büszkék a teljesítményükre, szívből kívánjuk, hogy egyszer a kezük alól kikerülő gyerekekkel is éljenek meg hasonló élményeket, sikereket.