vivas zalaegerszeg 1968-2018 - 50 éves a zalaegerszegi vívás

Kedves Sporttársak!

1968 március 17-én a Zalaegerszegi Dózsa Sportegyesület szakosztályaként indult el a zalaegerszegi vívás. Ennek ma éppen 50 esztendeje! A fél évszázados születésnapunkat szeretnénk méltó módon megünnepelni. A dátum most már pontos, légyetek szívesek ezt terjesszétek! 2018.11.24.Az ünneplés mellett úgy érezzük, ez a kerek évforduló jó alkalom arra is, hogy megpróbáljuk összeszedni, és archiválni az utókor számára a múltat. A digitális világ előtti időszak a nehezebb feladat, ebben kérjük segítségeteket! Ha van bármilyen ereklyétek (oklevél, érem, serleg, versenykiírás, újságcikk, fotó, sportfelszerelés, publikus emlék, vagy story), akkor légyszíves küldjétek el az allatszerviz@gmail.com címre! Ha segítség kell a fotózásban, scannelésben, akkor jelezzétek felénk, és megoldjuk szívesen!
A rendezvény egy meghívásos barátságos vívóversennyel színesítve kerül megrendezésre, ahol egyesületünk fiatal tagjai bontogathatják szárnyaikat.
Kérjük, hogy segítsetek abban is, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson a felhívás! Ha valakit nem láttok a meghívottak között, de tudjátok, hogy érintett, legyetek szívesek továbbíttani a meghívást!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban kereshetitek

-Miszory Bélát: 30/2810331, miszorybela@gmail.com
-Matyovszky Balázst: 30/5085956, allatszerviz@gmail.com

Üdvözlettel: ZVE elnökség